• Pretecho’s

 • Pretecho's 

  Een pretecho is een echo op eigen verzoek, zonder medische indicatie. Jij zult al een medische echo(s) hebben gehad waar gekeken wordt naar de ontwikkeling en gezondheid van het kind.  Helaas is er bij medische echo's geen of weinig tijd om te kijken naar je kindje en dat is jammer. Bij een 'pret'-echo's is er alleen maar tijd om prachtige foto’s en filmpjes te maken en jullie kleine goed te bekijken. Zal het een jongen of een meisje zijn of misschien wel twee…… Terwijl jullie ontspannen en naar de baby kijken op een groot beeldscherm, krijg je uitgebreide uitleg en antwoord op jullie vragen. Hoe ziet hij of zij eruit? En wat gebeurt er allemaal in uw buik? Look@Me pretecho praktijk verzorgt verschillende soorten pretecho’s in 2D,3D en 4D. Vanaf 15 weken is het geslacht goed te zien van de baby! Naast de te ontvangen foto’s zijn de digitale beelden ook te ontvangen op usb.

  Hieronder leggen we uitgebreid uit hoe een echo gaat, de soorten echo's, wanneer je wat kunt zien bij een echo en wat maakt de kwaliteit van een echobeeld. (klik op de foto voor meer informatie)

 •  

  Hoe werkt een echo ?                                                                             

  Een echo is een veilige methode om je kindje al tijdens de zwangerschap in beeld te brengen

  Echo's zoals termijnecho, de 20-weken echo en de groeiecho's zijn medische echo's. Hier kijken ze naar de gezondheid van je kindje. Helaas is hier weinig tot geen tijd om even naar jouw kleintje te kijken. Daarnaast worden de medische echo’s  in 2D uitgevoerd.

  Look @ Me verzorgt juist de 'pret'echo's. Dit zijn dus geen medische echo's maar zijn puur voor je plezier. Wij nemen de tijd om samen met jou en jouw dierbaren te kijken en te genieten van je baby in 2D, 3D of zelfs een filmpje in 4D

  Even kijken hoe je kleintje het doet, het hartje zien en luisteren, is het een jongen of een meisje, op wie het lijkt en wat is je baby allemaal aan het doen in je buik. Een genietmomentje dus!

  Bij het maken van een echo worden onschadelijke geluidsgolven het lichaam ingestuurd. De echo is volledig pijnloos en zonder risico voor moeder en kind. Deze golven “botsen” als het ware tegen een object (de baby).

  Van de teruggekaatste signalen maakt de computer hier vervolgens beeld van die je direct op een groot beeldscherm kunt zien.

  Met de FRV technologie (Feto Realistic View) die bij de 3D en 4D wordt toegepast, kan met ons echo apparaat van Samsung zelfs levensechte foto's worden gerealiseerd!

  Het vooruitstrevend belichtingssysteem FRV werkt met een beweegbare virtuele lichtbron en zorgt het voor de fraaiste weergave van de huid van je kindje. Het verplaatsen van de lichtbron rondom je baby geeft een heel duidelijk en speels beeld en een extra gevoel van diepte.

  Het is portretfotografie maar dan van binnenin je buik. Hoe mooi!!

   

   

 • Cadeaubon

  Wil jij iemand verrassen met een uniek cadeau? Kies dan voor een pretecho cadeaubon!
  Hierbij kun je kiezen voor een echo naar keuze. 

  Bestel hier je cadeaubon